Magazyn

 

 

 

Jeśli nie możesz odtworzyć tego pliku kliknij tutaj.

O naszym magazynie

Podstawowym elementem plebiscytu Gastronom Wybrzeża jest magazyn, który swoją tematyką obejmuje szerokie spektrum zagadnień dotyczących gastronomii.

Jednym z celów marketingowych jest umieszczanie lokali na mapie które biorą udział w plebiscycie.

W trosce o wysoką jakość magazynu, starannie wybieramy tematy oraz gości naszych artykułów.

Specyfikacja:

Typ: dwumiesięcznik

Format: 205 x 268

Objętość: min. 60 stron

Nakład: 10 000 egz.

Język: Polski

Gramatura: Okładka 250 g Środek 135 g

Dystrybucja: bezpłatna wysyłka pocztowa, oficjalne spotkanie i konferencje, kolportaż celowany, wszyscy uczestnicy plebiscytu, punkty informacyjne.

Charakterystyka pisma;

– Nowinki gastronomiczne,

– Artykuły tematyczne (turystyka, przepisy, prawo,

design, kultura, rozrywka, trendy w rozwoju

sprzętu i zarządzania)

– Wywiady

– Relacja z działań marketingowych związane z

plebiscytem.

– Reportaże

– Szlaki turystyczne i kulinarne.